Poznate ličnosti na našoj estradnoj sceni ranije su se udavale mlade i veoma mlade postajale majke.

Zlata Petrović je sa već 14 godina prvi put se udala za čoveka kog nije volela.  Ima dva sina iz dva braka, a prvog je dobila sa 18 godina, sa kolegom Hasanom Dudićem. Folkerka je javno pričala o njegovom problemu sa kockom, a naširoko se komentarisalo to što ga se porodica odrekla. Pevačica je tokom života imala još dva braka, pa je, kada je postala punoletna, već bila u trećem.

FOTO: PRINTSKRIN

Dragica Radosavljević Cakana otišla je u Beograd iz Kosovske Mitrovice zbog studija, ali se udala i ubrzo rodila dete, ćerku jedinicu Mariju. Nije završila fakultet, al’ se zbog toga ne kaje.

Ana Bekuta je sa samo 17 godina ostala trudna u vanbračnoj vezi, zbog čega je povukla teržak potez – svog sina Igora ostavila je u domu za nezbrinutu decu. Taj period je, kaže, najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. – Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo – rekla je Bekuta o periodu koji je njen naslednik proveo u domu.

FOTO: PRINTSCREEN

Glumica Jelica Sretenović u više navrata je pričala kako je mlada postala majka, a udala se sa 19 godina. Ima dve ćerke, Anu i Olju, a prvo dete rodila je po navršenoj 20. godini života.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Sin Stoje Novaković, kog je rodila sa 17 godina, zove se Milan. Godinama je živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, sve dok pevačica u Srbiji nije izgradila ime i dovela ga nazad.

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

Kurir.rs/Blic/Foto

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here