Saobraćajna nesreća dogodila se u Baranji, a sveštenikov auto je na popravci.

Andrija Vrbanić, sveštenik u Ivanovcu kod Osijeka koji se prošlog meseca našao na udaru javnosti zbog skupog mercedesa koji je kupio, učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u decembru, piše Glas Slavonije.

Saobraćajna nesreća dogodila se u Baranji, a sveštenikov auto je na popravci. Nesreća se desila 30. decembra oko 16:45 na raskrsnici ulica Stjepana Radića i Nove u Čemincu.

Kako stoji u saopštenju PU osječko-baranjske, u kojem se ne navode imena učesnika, “63-godišnji hrvatski državljanin upravljao je putničkim automobilom i kretao državnim putem D-7 (Ulica Stjepana Radića). Dolaskom do navedenog mesta skrenuo je u Novu ulicu.

Prednjim delom automobila udario je u prednji deo putničkog automobila kojim je upravljao 45-godišnjak, a koji se zaustavio na autoputu na znak “obavezno zaustavljanje”, radi propuštanja vozila koja se kreću autoputem D-7. Policijski službenici izdali su 63-godišnjaku obaveštenje o počinjenom prekršaju iz članka 56. st. 2. Zakona o sigurnosti saobraćaju na putevima”, saznaje se iz PU osječko-baranjske.

U nesreći nije bilo povređenih, a oštećeni Mercedes, koji nije bio u voznom stanju, odvezla je šlep služba.

Podsećamo, svojevremeno su mediji pisali da je ovaj sveštenik kupio je sebi luksuzni “mercedes” koji košta između 46.000 i 53.000 evra. Odnosno, kaže kako su mu ga kupili stanovnici, objasnivši kako se svaka župa finansira od svojih vernika.

U isto vreme stanovnici tog kraja mahom napuštaju zemlju i odlaze trbuhom za kruhom u Nemačku i Irsku. Razlog tome je nemaština. Ljudi nemaju posla i moraju da odu, a iza sebe ostavljaju kuće koje prodaju za mizeriju.

(Izvor: telegraf.rs)

LEAVE A REPLY