Policija uhapsila S. T. (29), iz Vračevića kod Lajkovca zbog stravičnog zločina. Otac ga prijavio MUP. Navodno, mladić bio pod dejstvom alkohola

ZBOG sumnje da je silovao svoju pedesetogodišnju majku, protiv S. T. (29), iz Vračevića kod Lajkovca, Viši sud u Valjevu odredio je do 30 dana pritvora. Nezvanično saznajemo da je pretio da će majku da ubije, maltretirao je, vukao za kosu, a potom je obljubio, navodno pod dejstvom alkohola.

Žitelji Vračevića ističu da su odnosi u porodici S. T. odavno narušeni, jer on ne radi a mnogo pije, što mu je majka stalno zamerala, zbog čega su sukobi i svađe bili veoma česti. Majku je, saznajemo, napastvovao u njihovoj porodičnoj kući, u kojoj je već duže živeo sam. Roditelji su prešli u dom jednog žitelja Vračevića, kod kog je otac S. T. nadničio, a majka je povremeno dolazila da obiđe sina.

– Nigde ne radi, a kad je pijan, postaje veoma nezgodan, svadljiv, spreman da se potuče – pričaju žitelji Vračevića. – Zbog toga su roditelji i otišli od njega, a sestra se udala i otišla u Valjevo. Svaki dinar koji bi zaradio u nadnici potrošio bi na piće. U kući je okupljao društvo. Tu su pili, a onda bi zvao majku da sve pospremi i da mu spremi jelo. Čuli smo da je zbog ovoga što se desilo, što se u našem kraju ne pamti, sina policiji prijavio otac.

NAPADAO STRINU?

MAJKA S. T. prima socijalnu pomoć, a otac obrađuje imanje vlasnika kuće u kojoj zauzvrat živi. Nezvanično saznajemo da je pre nekoliko godina S. T. policiji prijavila i njegova sedamdesetogodišnja strina. On ju je navodno pozvao u kuću, zaključao ulazna vrata i od nje tražio seksualni odnos, ali je bio pijan, pa je žena uspela da pobegne. Policiji je prijavljivan i zbog nekoliko krađa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here