Kuma Vera u svedočenju otkriva kakav je Jelena tretman imala u kući Marjanovića

Jelena Marjanović (33), ubijena pevačica u kući Marjanovića je živela kao rob. Jelenin suprug Zoran, osumnjičeni za ubistvo, kontrolisao joj je mobilni telefon, određivao sa kim se druži i viđa, ali je i navodno redovno psihički maltertirao govoreći joj da je debela i da treba da smrša.

O odnosima u kući u kojoj je Jelena živela sa suprugom, ćerkom Janom, svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom i deverom Milošem, na saslušanju je govorila porodična kuma Vera Vukmanović. Ona je između ostalog, otkrila i da je pevačica svekrvi navodno skidala žuljeve sa nogu?!

– Tog dana kada je Jelena nestala došla sam kod Marjanovića, koji su mi kao porodica. Kupila sam hleb, a jedino je Zorica bila budna. Probudili smo Uroša (Zoranovog sina iz prvog braka) jer je trebalo da polaže vozački ispit. Onda je ustao i Vladimir, pili smo kafu, a ja sam peglala – navodi se u optužnici.

Marjanovići

Marjanovići
Foto: Srbija Danas

Kako je Vukomanovićeva dodala, Uroš je položio vožnju, a kada se vratio kući, nastradala Jelena rekla je ukućanima da ga časte za taj uspeh.

– Onda su se Zoran, Jelena i Jana spremili da bi otišli u šetnju i na trčanje. Jelena je na sebi imala crni donji deo trenerke i plavi gornji deo, dok je Zoran bio u maskirnim pantalonama i crnoj majci. Mala Jana obukla je suknjicu, a onda su seli u automobil i odvezli se – navela je kuma.

Prema njenim rečima, kuma Zorica ju je u jednom trenutku zamolila da joj skine žulj na nozi, koji joj je mnogo smetao.

Zorica Marjanović

Foto: Srbija Danas

To je uglavnom radila Jeca, pa sam je pozvala na mobilni telefon i pitala je gde je nožić kojim je skidala žuljeve. Ona mi je sva zadihana rekla da pogledam u natkasni u Zoričinoj spavaćoj sobi. Kratko smo razgovarale, rekla mi je da trči. Zamolila me je da završim ručak, koji je ona ranije stavila da kuva i rekla mi: “Vidimo se kasnije” – ispričala je kuma.

Ona je dodala da je Vladimir potom otišao u prodavnicu i da se vratio uznemiren.

– Rekao nam je da ga je zvao Zoran i rekao da je Jelena nestala. On i Miloš su seli u kola i otišli na nasip – navela je Vera Vukomanović na saslušanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here