Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) neposredno pre smrti poslala je SMS jednim muškarcu, što je usporilo njeno trčanje i praktično omogućilo ubici da izvrši zločin, navodno stoji u optužnici koju sud još nije potvrdio.

Prema navodima optužnice, kritičnog dana, 2. aprila 2016. godine, nakon što je bračni par Marjanović sa ćerkom Janom došao na nasip Crvenka, Jelena je otišla da džogira.

 

– U tom momentu, Zoran i Jana ostaju sami. Veštačenje njenog mobilnog telefona pokazalo je da je Jelenu u 16.41 pozvala kuma Vera, a njihov razgovor trajao je 35 sekundi. Posle tog razgovora, Jelena je poslala SMS izvesnom M. Š., a potom ju je pozvala i majka – iznosi sagovornik ono što navodno piše u optužnici.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

 

Takođe veštačenje je otkrilo i kada je ubica stigao do Jelene.

 

– Veštačenja mobilnih telefona i izjave svedoka govore o tome da je ubica između 16.54 i 17.04 došao do Jelene. Pre toga je video da ona drži telefon u ruci i shvatio šta se dešava – kaže izvor.

 

Prema optužnici, ubica je oštrim predmetom ubo Jelenu u lakat i vrat, a ona je počela da beži. Tada joj je ispao telefon, kao i jedna patika i gumica za kosu.

 

Nesrećna žena je bežeći ušla u kanal, a ubica joj je sa obale metalnim predmetom zadao osam smrtonosnih udaraca u glavu, od kojih je pala u kanal, licem okrenutim nadole i udisala je vodu.

 

Podsetimo, telo Jelene Marjanović pronađeno je 2. aprila 2016. godine. Za sada je jedini osumnjičeni Zoran Marjanović koji se nalazi u pritvoru od 15. septembra.

 

Optužnicu još nije potvrdio sud, a Viši sud je 12. februara produžio pritvor za još 30 dana.

 

(Kurir.rs/Alo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here