Ne-ve-ro-vat-no!

Divna DNK je, kako navodi Kurir, odbila da privremeno napusti Zadrugu i tako reši problem sa maloletnom ćerkom koju je socijalna služba smestila u hraniteljsku porodicu. Ona je svoj postupak obrazložila time da je detetu tamo, kako kaže, bolje nego sa bakom i dekom.

Ubrzo nakon što je ušla u ovaj šou, Divni su, podsetimo, nadležne institucije oduzele dete koje je ona ostavila kod svojih roditelja. Producenti nisu želeli da joj saopšte problem koji je nastao, jer nisu znali gde se devojčica nalazi, a verovali su da će njen suprug Marko da reši problem pošto je izbačen iz rijalitija.

Marko DNK

Marko DNK
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Prema saznanjima dnevnog lista, njoj je sad ipak objašnjeno da joj je ćerka privremeno oduzeta i ponuđeno joj je da napusti šou dok ne reši problem. Na zaprepašćenje ljudi iz produkcije, Divna je to odbila i rekla da neće da izlazi napolje jer joj je potreban novac.

Ujedno, ona smatra da je malenoj Kristini bolje i lepše u hraniteljskoj porodici nego sa njenim roditeljima, koji žive na rubu egzistencije.

Divna DNK

Divna DNK
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Divna je, kako se navodi, takođe obećala da o svom problemu neće pričati sa ostalim učesnicima, da ne bi dalje komplikovala situaciju i izazvala konflikte sa Centrom za socijalni rad. Poručila je da će po ćerku da ode kad se završi rijaliti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here