Maja Marijana bila je jedna od najpopularnijih folk pevačica tokom devdesetih godina. Nastavila je da niže hitove i u prethodnoj deceniji, ali poslednjih godina je pažnju medija privlačio uglavnom njen privatni život.

Pre nekoliko godina domaća javnost ostala je u šoku kada je u medije dospela informacija da je Maju bivši muž Mladen Šmakić istukao, zbog čega ga je prijavila policiji.

– Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila – izjavila je tada Maja Marijana u policiji, preneo je jedan dnevni list.

Maji su, kako je pisano, konstatovane lakše telesne povrede u Urgentnom centru, a ona je rešila da Šmakića ne prijavi za nasilje.

Nakon toga Maja Marijana medijima nije htela da potvrdi ovu priču, ali je apelovala na žene da ne trpe nasilje. Sa druge strane, Mladen je demantovao da je bio nasilan prema pevačici.

Nakon svega desila se nova neprijatnost. Šmakić je pokazao svoju agresivnu stranu i prema pevačicinom prijatelju, a tada je definitivno rešila da ga ostavi. On se prvo posvađao sa pevačicom, pa je u besu krenuo da psuje Majinog prijatelja, a u jednom momentu ga je i šutnuo.

– Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznavajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku – rekla je tada Maja Marijana.

Iako je prekinula zajednički život sa Mladenom, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima zbog ćerke Milice, a pevačica je pristala da joj Šmakić i dalje bude menadžer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here