U Ruzveltovoj ulici kod broja 55 dogodila se pucnjava u kojoj je jedna osoba nastradala, dve osobe su teško ranjene, dok je napadač kasnije u svom stanu pokušao da se raznese bombom!

FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Kako nezvanično saznajemo, Nebojša S. (30), koji je dobio otkaz pre nekoliko dana u firmi “Privredni savetnik za informacione tehnologije”, koja se bavi izradom softvera, izrevoltiran je došao u prostorije gde je nekada radio. On je izvadio pištolj i jednom zaposlenom pucao direktno u glavu, a zatim je nastavio da puca.

FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Kako je saopšteno iz MUP-a on je oko 11 sati ispalio više pojektila iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor.

FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

– Prvo smo primili poziv za Ruzveltovu, a posle nekoliko minuta i da je osoba skočila kroz prozor u Ulici Nikodina Milaša, što je nedaleko odatle – kaže Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Napadač je, kako nezvanično saznajemo, uspeo da pobegne sa lica mesta i uputio se u stan u Ulici vojvode Savatija gde je aktivirao bombu i pokušao da izvrši samoubistvo.

On je pronađen u stanu sa teškim telesnim povredama i prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra.

Pucnjava se, inače, dogodila u neposrednoj blizini Novog groblja, gde se danas obeležava godišnjica smrti bivšeg premijera Zorana Đinđića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here