Marina Tucaković se hrabro bori sa teškom bolešću, a danas je u svojoj ispovesti otkrila kako se trenutno oseća, ali i kroz šta prolazi tokom borbe sa opakom bolešću.

 

“Ide na bolje polako ali nadam se sigurno”, započela je Marina razgovor i nastavila:

 

“Ja jedino znam kako je meni, i onaj odozgo. Taj period nije lagan i sigurno ni neće biti lagan, ali živ se čovek na sve navikne. Imam podršku mojih prijatelja i saradnika. Bitno mi je da nisam izgubila veru u ljude “, rekla je Marina koja se uključila telefonski uživo u emisiju “Premijera”.

FOTO: PRINTSCREEN PINK TV

 

“Imam vremena za pisanje tekstova. Imam već nešto za Anu Nikolić, za Cecu… Ceca mi je rekla ”Bez tebe ništa”, ali dobro život teče dalje, pa sad sa mnom ili bez mene ljudi moraju da rade”, kaže Marina, a ovom prilikom pozdravila je i gosta u studiju, popularnog pevača Milana Stankovića, za kog je napisala brojne hitove, a on joj je veoma emotivno odgovorio:

 

“Ja moram tebe da pozdravim. Mnogo te volim. Jedva čekam da se vratiš u Beograd da se vidimo. Srce moje, Makica”, poručio je Milan Marini, a onda doda

“Marina je jedna neverovatna žena. Ona je čudo koje se kod nas desilo i koje traje i trajaće. Ona ima tako pozitivnu energiju. Ovo što sada čujete je dokaz da je ona jedna majka svima ovde”, Rekao je Stanković u emisiji ”Premijera – Vikend Specijal”.

FOTO: PRINTSCREEN PINK TV

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink.tv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here