Kako bi izgledao život princeze Dajane da je kojim slučajem preživela tragičnu nesreću? Pre skoro 21 godinu princeza je preminula u Parizu

Poznata autorka Dajen Klihejn u svojoj novoj knjizi nazvanoj “Imagining Diana” nudi uvid u to šta bi se događalo da je princeza Dajana preživela tragičnu nesreću u Parizu 1997. godine. Prema proceni slavne autorke, Dajana bi se preselila u Ameriku gde bi tražila novi početak u životu, pomirila bi se sa svojom velikom ljubavi – hirurgom Haznetom Kanom i prigrlila bi Kejt Midlton.

foto: Profimedia

Klihejn je na ideju o knjizi i slaganju kockica života preminule princeze došla nakon što je pre tri godine ručala sa Čarlsom Spenserom, bratom princeze Dajane.

 

“Shvatila sam da znamo skoro sve o Dajani, ali ono što se ne zna je kako bi živela, šta bi se događalo da je preživela”, rekla je Klihejn. Knjiga zato nudi alternativnu budućnost koja se nikad nije dogodila, piše Daily Mail. Prema knjizi, Dajana bi se probudila iz kome i krivila sebe za smrt Dodija Fajeda. Potom bi pokušala da živi što jednostavnije i da se pomiri s ljubavlju svog života, pakistanskim hirurgom.

foto: Profimedia

Nakon što je sinovima objasnila svoj odnos s Dodijem, ali i pomogla im da shvate zašto se rastala od njihovog oca, Klihejn objašnjava kako bi Dajana reagovala na Kejt Midlton, svoju snaju. Iako bi u početku čak osećala i malu ljubomoru prema mladoj i lepoj Kejt, Dajana bi vojvotkinju uzela pod svoju zaštitu. Potom bi donela odluku o selidbi u Ameriku, gde bi je za brak molio bogati i stariji američki bogataš.

 

“Nadam se da su njeni prijatelji i njena porodica pročitali knjigu i da im se svideo njen život prikazan u knjizi, putovanje koje bi se dogodilo da je preživela”, zaključila je autorka knjige “Imagining Diana”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here