Region su juče šokirale fotografije 18-godišnjakinje pretučene u Zadru. Na fotografijama se vidi da je djevojka cela u krvi, s brojnim masnicama, podlivima šavovima ispod oka.

Kako iz pouzdanih izvora saznaje Index.hr, 18-godišnju devojku je u jednom zadarskom kafiću prebio 31-godišnji Darko Kovačević – Daruvarac, zadarski kriminalac sa bogatom nasilničkom prošlosti.

FOTO: DARKO KOVAČEVIĆ – DARUVARAC / FACEBOOK

Reč je o poznatom zadarskom kriminalcu protiv kojeg je policija od 2008. godine podnela niz prekršajnih i krivičnih prijava.

Među tim krivičnim prijavama je i više nanošenja teških telesnih povreda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisila prema policajcu, otmica, narušavanje nepovredivosti doma te niz tuča.

Kovačević je tinejdžerku tukao šakama i nogama te joj je, kako govore svedoci, lupao i glavom u umivaonik u WC-u zadarskog kafića.

Obrisan snimak

U kafiću na zadarskoj Meladi postoje i nadzorne kamere, koje su snimile brutalno nasilje nad devojkom.

Lokalni portal Zadarski.hr objavio je snimak sa nadzornih kamera, na kojoj se vidi kako manijak brutalno udara devojku u prostoru kafića, dok gosti i konobari pokušavaju da ga smiriti.Ali, niko ga nije sprečio u premlaćivanju mlade devojke koju je vukao za kosu i udarao šakama, ali i nogom, i to dok je ležala na podu.

Snimak je vrlo brzo uklonjen sa Jutjuba, kako navode sa tog portala, na zahtev porodice pretučene devojke.

Vlasnik kafića prao krv

Kako saznaje Index.hr, vlasnik kafića oprao je krv koje je bilo u izobilju pre dolaska policije, ali tragovi su ipak ostali.

FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM

Devojku je odvezla hitna pomoć, a tada su i nastale potresne fotografije objavljene na društvenim mrežama. Kovačević je neposredno nakon brutalnog iživljavanja nad 18-godišnjakinjom pobegao iz grada, ali sledećeg se dana vratio u Zadar gde ga je policija i uhapsila.

Na društvenim mrežama Kovačević se hvali mišićima, hladnim oružjem, motorima i – škampima

Kovačević je aktivan na društvenim mrežama gde pozira u bodibilderskim pozama, ali i sa hladnim oružjem, a voli se fotografirati i na motorima.

FOTO: DARKO KOVAČEVIĆ – DARUVARAC / FACEBOOK

Na Kovačevićevom Fejsbuk profilu može se pronaći i objava jednog lokalnog portala iz 2016. godine koji piše o Mercedesu parkiranom tik uz pešački prelaz. Iz Kovačevićevih komentara može se iščitati da je reč o njegovom automobilu, a bahati Zadranin hvali se da je jeo škampe u obližnjem restoranu.

Pored niza krivičnih i prekršajnih dela sa elementima nasilja, ima i bogatu istoriju brojnih saobraćajnih nesreća. Uprkos svemu tome Kovačević je slobodno šetao Zadrom, a onda i brutalno pretukao 18-godišnjakinju.

Policija je protiv njega podnela dve krivične prijave, za nanošenje teške telesne povrede i za pretnju pretučenoj devojci. Sud mu je odredio jednomesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here