Modna dizajnerka i jedna od najbolje obučenih dama u modnoj industriji neprestano nas inspiriše

Tordini je jedna od onih retkih devojaka koja je svoj uticaj pažnju javnosti iskoristila na pametan način pa je sa Gildom Ambrozio (urednica italijanske Gracije) pokrenula brend “The Attico”, koji je postao stalni saputnik svih onih imućnih devojaka s Instagrama koje zime provode na Sent Bartu, a leta na jugu Francuske ili Italije. Sama Đorđa je najbolja brend ambasadorka, a kao osnovni alat promocije “The Attica” koristi svoj Instagram.

ao i mnoge pripadnice mlade modne elite, Tordini leto provodi na nekoliko lokacija širom sveta i pritom na svom Instagramu objavljuje fotografije koje nam na uvid daju šta je sve spremila u svoj letnji koferHaljina koja je izazvala najviše oduševljenja među njenim pratiteljima je san svake modne blogerke, a radi se o pamučnoj beloj kreaciji otkrivenih ramena koja dolazi iz letnje kolekcije brenda “The Attico”.

 

Tu je i jako seksepilna mini haljina boje čokolade, a za večernje prilike Tordinibira takođe svoj dizajn koji ove sezone koketira s glam disko erom. Tako je za parti španskog Voga bukvalno zasijala u raskošnom korsetu posutom srebrnim šljokicama koji je uparila s crnim bermuda pantalonama.

Kako se vama dopada stil lepe Italijanke?

Stilska lekcija: Dakota Džonson u neobičnoj kombinaciji oduševila modne kritičare! (FOTO)

 

Autor: buro247.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here