Dan venčanja bi trebalo da bude jedan od najlepših za pamćenje u životu onih koji stupaju u bračnu zajednicu

Tužna mlada, venčanje, devojka plače
Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Ceremonija sklapanja braka je poseban trenutak za mladence i onima koji su im bliski. Imali išta lepše od predivne ceremonije, dirljivih govora, fenomenalne hrane i dobre tuče na kraju?

Nažalost, stvarnost je takva da ne može svako venčanje da bude savršeno i kako su mladenci zamislili. Nekada se ono pretvori u pravu noćnu moru. Na Internetu su neki od gostiju podelili svoja nezaboravna iskustva, a mi vam prenosimo neka od najzanimljivijih.

-Radio sam 4 godine kao planer venčanja. Jednom sam morao da sprečim mladinog očuha da stolicom ne udari maldu u glavu u sveopštoj tuči koja je izbila. Na drugoj svadbi jedan od gostiju je prebio DJ-a jer ovaj nije hteo da mu pusti neku pesmu. Apsolutni hit za mene je bila svađa mladenaca na kraju ceremonije kada je mlada pred celom mladoženjinom porodicom priznala da ga je prevarila. On je bio slomljen i osramoćen, napisao je jedan korisnik.

Foto: Pixabay

-Prisustvovala sam venčanju u kući koja se nalazi na obodu jedne uzvišice pored okeana. Kuća je bila osvetljena od poda ka gore velikim reflektorima. U sred proslave na zidu se pojavila senka silueta dvoje ljudi koji imaju seks. Oni su bili napolju i nisu primetili da ih reflektor osvetljava tako da se njihove senke vide u kući. Bili su jako posramljeni kad su saznali da smo ih svi videli, ispričala je žena.

Neki klinac od oko 8 godina na venčanju je pojeo konfete misleći da je to šećer. Bilo je gadno kada je počeo da povraća svuda po sali. Bio je to najodvratniji momenat u mom životu, podelio je svoje iskustvo jedan od korisnika.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nervozan mladoženja je stajao dugo na nogama i odjednom je samo pao napred, licem udario o zemlju i pri padu udario glavom o stepenik, napisao je posetilac keilwerth.

Bivši dečko mlade se napio i počeo da viče u sred ceremonije kako je ovo venčanje pogrešno i kako je ona ljubav njegovog života. Došao je na svadbu sa tada novom, a sada već bivšom devojkom. Nikome nije bilo jasno zašto ga je mlada uopšte i pozvala, napisala je jedna korisnica.

(Telegraf.rs/indy100.com)

LEAVE A REPLY