Nju je od hapšenja spasilo to što ima petomesečnu bebu

Tuča žena, žene, devojka, devojke, učenice, zlostavljanje, nasilje, šamaranje, davljenje, davi, udavila maltretiranje  snaja, svekrva, fajt
Foto: Milena Đorđević

Nišlijka J.M. (37) opljačkana je usred bela dana u Episkopskoj ulici u Nišu, gde su je dve žene napale, istukle a zatim joj otele novac.

Kako saznajemo, J.M. je 25. oktobra oko 11 sati prijavila da je napadnuta i pokradena, a zahvaljujući brzoj intervenciji inspektora kriminalističke policije PU Niš, kradljivice su uhvaćene istog dana. Ustanovljeno je da se radi o A.B. (29) i sestri njenog supruga T.B. (20).

– J.M. je prolazila ulicom kada su joj se dve žene obratile i ponudile joj da kupi mobilni telefon. Ona ih je odbila, ali su lukave kradljivice uspele da je tokom razgovora zgrabe i uvuku u jednu kuću. Tu su je napale, tukle i otele joj 6.000 dinara a zatim pobegle – kažu naši sagovornici iz istrage.

A.B. je plen predala svom suprugu koji je odmah otišao u kafanu. Međutim, zahvaljujući brzoj reakciji policije uspeo je da potroši samo deo novca, dok mu je ostatak oduzet.

Niška PU je potvrdila da je zbog ovog razbojništva uhapšena T.B. dok je protiv njene prijateljice A.B. podneta krivična prijava u redovnom postupku a osim za razbojništvo, odgovaraće i za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti jer se opirala policiji.

Nju je od hapšenja spasilo to što ima petomesečnu bebu.

(D.R)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here