Kada ste bolesni, a ne znate uzrok tome, možete lako pasti u depresiju, stoga je neophodno reagovati na vreme

Autor: virealno.com

Džodi Robson
Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

25-godišnja majka Džodi Robson, iz Birmingema u Engleskoj, pati od retkog poremećaja koji ima pomalo zastrašujuće posledice.

Iako lekari nisu službeno dijagnostikovali ovaj poremećaj, eksperti veruju da ona pati od tzv. Klajn-Levinovog sindroma, koji se ogleda kroz nemogućnost buđenja nakon što osoba zaspi.

Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TVFoto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

Džodi je svoj poremećaj primetila kada je imala 12 godina, što ju je veoma uplašilo. Znala je da zaspi i da se ne probudi čak i do osam dana. Nakon što bi se probudila, najpre bi zaboravila ko je ona i gde se nalazi. Najduže je spavala 11 dana. Lekari kažu da su se susretali sa ovakvim slučajevima.

Ponekada se učini da je budna, ali psihički ona u tom trenutku nije svesna ni prisutna tamo gde se nalazi.
Jednog Božića se probudila, otvorila poklone, ali posle je izjavila da ona to nije uradila, prepričao je njen suprug Stiven.

Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TVFoto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

Najekstremnija posledica njenog poremećaja se desila dok je bila trudna sa svojim prvim detetom. Svog porođaja se čak ni ne seća, jer je u tom trenutku spavala.

Probudila se tek tri nedelje nakon porođaja. Ovim je šokirala svoju porodicu i prijatelje. I sama veruje da ima KLS poremećaj i da će joj ga uskoro dijagnostikovati.

Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TVFoto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

Upoznajte Džodi i njenu porodicu:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here