Jedan od naših najpoznatijih pevača pored uspešne karijere, uspeo je da očuva i održi porodicu, a sada otkriva detalje koje niste znali o njegovom sinu.

Šaban Šaulić ima troje dece, a u iskrenom razgovoru otkrio je i da mu je jako velika želja da oženi svog sina Mihajla i da končano dobiju još jednu prinovu u familiji, pa da onda to obeleže ogromnim slavljem.

 

“Mihajlo već ima 32 godine jedva čekam da se i on oženi, da i tu dobijemo prinovu. Da se još više zabavimo i da još više slavimo. Međutim on kaže: “Teško je ćale danas naći pravu”. On je odličan momak, nego znam onu staru parolu, “Probirač nađe otirač”. Bojim se da to ne bude kod njega, ali dobro, pametan je on, neće valjda da se zezne”, rekao je pevač i nastavio:

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

 

“Ja se u njegov odabir neću mešati, kao što se niko nije mešao ni u moj odabir, neću ni ja u njegov. On je jedna dobrica, itelektualac sto posto i vrlo je bistar, pametan, druželjubiv, ima društvo i dobru ekipu dobrih momaka i prijatelja, ali nešto to ne ide sa tim zaljubljivanjem… Tu sam kivan na njega. Aman, nisi više ni dete, 32 godine, ti si već čovek srednjih godina”, objasnio je Šaban i citirao sebe kako se obraća sinu.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

 

Pevač kaže da se Mihajlo retko pojavljuje na njegovim snimanjima i da uvek nađe neki izgovor da to izbegne. Što se tiče pevačica, izgleda da Šabanov sin i nije preterano zainteresovan za njih.

 

“Nije on bio ni u jednoj šemi što se tiče mojih mlađih koleginica. On čak nije ni dolazio na moja snimanja, posebno za ove emisije gde je bilo žiriranje. Nikad se nije pojavio niti je imao želju da kaže: “Znaš, tata, tu se uvek nešto dešava, pa da vidim”. Nikad. Uvek ima neki izgovor, ode sa nekim svojim društvom, možda nije zainteresovan za pevačice”, rekao je Šaban o svom sinu.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

 

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here