Ni sedam dana nakon što je poslednji put viđen na parkingu hotela “Hamburg” u Smederevu nema ni traga ni glasa od Lazara Maksimovića (26).

 

Informacija o njegovom nestanku najpre je objavljena na društvenim mrežama, a njegovi prijatelji su za Kurir objasnili šta se dešavalo te večeri.

 

– On je sa dva druga i dve koleginice bio u kaficu na proslavi koju je organizovala firma u kojoj radi. Malo je više popio i nije hteo da ide iako su svi sa kojima je došao već napustili slavlje. Ostao je sa drugarom koji ga je izveo napolje i koji se na trenutak vratio u lokal da pozove taksi. Ali kada je ponovo izašao ispred Laze, navodno, nigde nije bilo – kaže za Kurir Lazarova drugarica i dodaje da iz hotela tvrde da se Lazar nije vraćao i da nemaju kamere na parkingu.

 

Kako Kurir saznaje, proveren je i Lazarov  račun. Sumnja se da je, nakon određenih informacija iz istrage, kartica banke korišćena 3 dana nakon Lazarevog nestanka, ali zasad se ove informacije proveravaju.

 

– Utvrđeno je da je Lazarova kartica korišćena u ponedeljak, 18. decembra i to u dva navrata, na bankomatu i u robnoj kući. Policija još uvek nije proverila kameru sa bankomata kako bi se utvrdilo da li je lično on podigao novac – kaže dobro obavešteni izvor Kurira.

Policija ispituje da li je Lazar bio suicidalan.

 

– Čula sam da istražuju mogućnost da se Lazar ubio. Ali nema šanse, Lazar nije takav tip, bio je veseo, ima devojku, prijatelje i nije konfliktna ličnost. Ni u jednom trnutku nije delovalo kao da je u depresiji ili nešto slično – kaže Lazarova drugarica.

 

Iz Policijske uprave u Smederevu potvrdili su za Kurir da je Lazarov nestanak prijavljen, kao i da je o svemu obavešteno tužilaštvo i raspisana potraga.

 

Takođe, pozivaju se oni koji pronađu Lazara ili imaju bilo kakvu informaciju o njemu, to jave na telefon 026/633-444 ili 192

(Kurir.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here